Support voor bezoekers

Ons platform draait dankzij de vele bezoekers die onze website bekijken. Daarom vinden we het belangrijk dat onze website gebruiksvriendelijk is. Op deze pagina vind je veelgestelde vragen van bezoekers, voorzien van onze antwoorden. Heb je als bezoeker van onze website een vraag die hieronder niet beantwoord wordt? Neem dan gerust contact met ons op!

Hoe vind ik een bedrijf op tegelzetter-info.be?

Op tegelzetter-info.be vind je een overzicht van tegelzetters in Nederland. Via de zoekbalk op de homepagina kun je zoeken op plaatsnaam, bedrijfsnaam of een bepaald onderwerp. Wanneer je bijvoorbeeld zoekt op een plaatsnaam, dan krijg je vervolgens alle geregistreerde [soortbedrijven] te zien. Al deze bedrijven zijn in en rondom de door jou gekozen plaats gevestigd. Je kunt je zoekresultaten vervolgens filteren op diensten, producten of andere kenmerken. Zo helpen we jou het bedrijf te vinden dat het beste bij jou past!

Wat kan ik doen als ik verouderde gegevens heb gevonden?

Wanneer je een bedrijf gevonden hebt op onze website, dan wil je het liefst snel en gemakkelijk contact met ze opnemen. Omdat bedrijven op onze website zelf verantwoordelijk zijn voor de informatie op hun vermelding, kan het gebeuren dat gegevens verouderd zijn of dat sommige bedrijven niet meer bestaan. We proberen dit natuurlijk in de gaten te houden, maar met het grote aantal vermeldingen op al onze websites is het helaas niet altijd te voorkomen.

Mocht je een bedrijf tegen zijn gekomen dat niet meer bestaat of verouderde gegevens hebben gevonden, neem dan gerust contact met ons op. Je vindt ons e-mailadres en telefoonnummer onderaan deze pagina.   

Kan ik vragen stellen aan de tegelzetters op jullie website?

Bij vragen voor een specifiek bedrijf, kun je het beste direct contact met hun opnemen. Het kan natuurlijk ook zijn dat je een algemene vraag hebt. Deze vraag kun je stellen in onze vraagbaak. Wanneer je een vraag stelt in de vraagbaak, dan wordt deze doorgestuurd naar alle bedrijven die zich op tegelzetter-info.be hebben ingeschreven. Deze bedrijven krijgen een melding zodra er een nieuwe vraag is gesteld. Bedrijven zijn natuurlijk niet verplicht om alle vragen te beantwoorden, het kan hierdoor dus voorkomen dat sommige vragen onbeantwoord blijven. Als een vraag na een half jaar nog steeds niet beantwoord is, ontvang je van ons een e-mail met daarin de mogelijke vervolgstappen.

Andere vragen dan hier beschreven staan? Neem dan contact met ons op!

Hou er rekening mee dat wij zelf geen tegelzetters zijn, wij kunnen je dus ook alleen helpen met vragen over ons platform. Heb je na het lezen van deze pagina inderdaad nog andere vragen over onze website? Neem dan gerust contact met ons op via service@tegelzetter-info.be of neem telefonisch contact met ons op via +31 38 460 34 48.